dimecres, 29 de setembre del 2010

L'ESCOLA DELS PIRATES

"Tot d'una es va sentir un soroll eixordador. Un so greu, profund i prolongat, que va aconseguir imposar-se a l'estrèpit de la pluja. Els nens es van mirar els uns als altres, amb cara de sorpresa i inquietud."

Què creis que passarà a partir d'ara? Per descobrir-ho haureu de llegir aquest emocionant llibre...


dimecres, 22 de setembre del 2010

LES XARXES ALIMENTÀRIES

A Medi hem estat estudiant les xarxes alimentàries. A través d'aquest joc ho podem anar practicant i vegent més exemples.

A LA NOSTRA CLASSE...

...XERRAM FLUIXET.
Aquest és el primer objectiu que ens hem proposat aconseguir. En acabar el mes, a l'hora de tutoria, en farem una revisió i si està assolit n'afegirem un altre.

XERRAR FLUIXET ens permet comentar els exercicis que feim sense molestar als altres, no ens distreim tant i sobretot, a l'aula hi ha una ambient més tranquil.

dijous, 16 de setembre del 2010

JA TENIM DELEGATS!!!

L'altre dia vam xerrar de la necessitat de tenir dos delegats de la classe per tal de què ens puguin representar davant la resta de companys i mestres.
Primer es van presentar els candidats i després de fer les votacions van sortir elegits na Gemma Arguimbau i en Pere Al·lès.
Esperam que faceu una bona feina. Ànim i endavant!

dimecres, 15 de setembre del 2010

CURS 2010-2011

Hem començat un nou curs, uns amb molta il·lusió, altres amb la ressaca de l'estiu encara al damunt, però tots amb la motxilla buida per anar-la omplint dia a dia. Esper que junts ens ho passem bé i aprenguem moltes coses, sols així podrem dir que ha estat un curs profitós.

Bon  curs a tots i totes.