dimecres, 30 de novembre del 2011

Pollock

Vam anar a veure un video den Pollock. Amb els pots els i feia un forat davall i anava pasejant damunt d'un paper molt gros i damunt i queien xorros de pintura. S'altre setmana vam anar a l'aula de P3. A ajudar a fer l'obra den Pollock que es deia el Ritme de la Tardor. Agafavem pilotes i les muaven amb pintura i amb una forquilla les treiem.I amb una xeringa xuclavem la pintura i esquitxavem damunt del paper. I vam xalar molt!

Núria, Aixa i David.

EL RESICLAGE

El divendres pasat vam anar a tirar els fems. Cuidar el medi ambient trata de que no tirem papers en terra , no fe malbé l' aigua, no fe malbé el paper, pusa els fems als seus cuntenidors. La nostra clase vam firmar un contracte en que ens comprometien a cuida el medi ambient. Mus agradaria que mus ajudesiu tots a cuidar el medi ambient.

MARTI I MIRIAN

dilluns, 28 de novembre del 2011

dilluns, 21 de novembre del 2011

MATISSE

En Matisse és el segon autor que treballarem en el nostre projecte d'educació artística. Aquí teniu una petita presentació de la seva vida i d'algunes de les seves obres.


L'obra que treballarem serà La tristesa del rei, pintada per Matisse l'any 1952.

dimecres, 16 de novembre del 2011

dilluns, 7 de novembre del 2011

Marc

SOC UN fillet de la meua clase me agra medi catala educasio artistica musica i educasio FISICA I TAMBE ME AGRA L'HORA del pati i al pati me agra molt cuan jugem a pilota seguda i els dies de ascola que me agraden mes son dilluns dimecres i divendres.

Rafael

Hola soc en Rafa tenc vuit anys vaig a karate i me agrada tot tipu de musica mes me agrada la musica del Rock tenc una germana que es de nom Cristina el meu menga preferit son els espaguetis tenc un tio que es de nom fer i tenc moltes ties.

Paula

Hola soc na Paula tenc 8 anys i vaig a cp cestell de sant agueda se meve asineture preferide es educcio fisice medi cetela i musica vaig a tenis i a musica toc la flauta trebasere tenc une germane mes grosa que jo que es denom Teresa va esistiut e 1r eso i un germenet petit que te 1 any i es denom Albert i va eseuerderie i el meu menga preferit son espaguetis.

dijous, 3 de novembre del 2011

EDUCACIÓ ARTÍSTICA

Aquesta setmana hem començat un projecte conjunt amb els grups d'educació infantil de 3 anys.
Cada mes noltros treballarem un autor i una obra i després, en grupets de 3 en 3, els fillets i filletes de tercer aniran a la classe de tres anys a explicar el que hem fet i treballar-ho amb ells.

El primer autor ha estat en POLLOCK i l'obra elegida va ser EL RITME DE LA TARDOR (1950).

El primer que vam fer va ser presentar l'autor, JACKSON POLLOCK, i algunes de les seves obres. Per fer-ho vam veure una presentació de power point i una seqüència de la pel·lícula POLLOCK, on veuen l'artista pintant.




Després noltros mateixos ens vam converit en ARTISTES. Aquí teniu les fotos de com va anar, ah!!! i si voleu veure el resultat final està penjat a l'escola!!


QUE BONS QUE SÓN ELS BUNYOLS!!!


EXCURSIÓ AL PARC NATURAL DE S'ALBUFERA D'ES GRAU

Aquí teniu ses fotos de s'excursió!!!