dilluns, 15 de juny del 2020

Dilluns 15 de juny

Bon dia!!!! Encetam la darrera setmana d'aquest curs tan estrany!!
Aquesta setmana vos proposaré una activitat ben diferent.
Cada dia haureu de resoldre dos o tres enigmes i m'haureu d'enviar la solució per mail. Si és correcta jo vos enviaré un nombre que haureu de guardar. En acabar les 7 proves tindreu 7 nombres que divendres m'haureu de dur escrits en un full i si estan bé.....RECOMPENSA!!!!

Aquesta activitat està en castellà i me l'han regalada unes mestres molt guays:  @lanubedeprimaria @diariodeunaprofe @entrepatioyclase @sintizasyconrisas @_maestica_ @bichiteacher @lamademoiselledufle

Esteis a punt???

Empezamos!!!





Para resolver el enigma 1 deberás pedir ayuda a tus padres o buscar en internet!!!



Ahora debes mandarme la solución de estos dos enigmas. Completa este formulario. Vigila las faltas!!!



FEINA D'EDUCACIÓ FÍSICA

Ja acabam! Darrera setmana!
Els darreres dies, a les classes d’educació física, sempre feiem jocs d’aigua, joc lliure que us encanta!, jocs per sa marina…
Aquesta setmana no us donaré unes feines concretes, feis els jocs o activitats que us agradin més, però us puc donar un parell d’idees per els qui vulgueu!
Podrieu fer:
- una guerra amb globus d’aigua.
-  jugar amb pistoles d'aigua a veure si banyau a algú o si no teniu a ningú per jugar, podeu penjar un paper i heu d’intentar banyar-lo des de diferents distàncies a veure si teniu punteria, o fer una torre amb gots de plàstic i intentar tirar-la amb la pistola d'aigua.
- A l'enllaç hi ha uns joc amb aigua que m'han agradat:


Demà més enigmes!!!

4 comentaris: