dimecres, 3 de juny del 2020

Dimecres dia 3 de juny

Bon dia!!! Com ho duis??? Venga que ja som dimecres!!

Avui farem una comprensió oral en castellà. Heu d'escoltar aquest audio molt atentament. Després podeu fer les activitats 1 i 3 de la pàgina 86 i 87. Si és necessari escoltau l'àudio un parell de vegades!

Seguirem amb la pàgina 75 de DECA. Aquí repassarem la mesura de massa, és a dir el quilograms i grams. Vigilau molt ja heu haureu de passar de KG a grams (per fer-ho heu de multiplicar per 1.000).

Mestre a casa
EDUCACIÓ FÍSICA

Activitat: TOCS PER AMUNT! (COLPEJOS)
Per fer l’activitat necessitaràs una pilota petita, però també va molt bé una bolla feta amb calcetins. Per després, també necessitaràs una raqueta, pala o si no en tens, cap pega, ves a la cuina i agafa una paella. Tenim sol.lucions per tot!
a)      El primer que has de fer és agafar la pilota o la bolla de calcetins i amb el palmell de la mà fer el màxim de tocs possibles sense que caigui en terra. Pots emprar només una mà, però convé també emprar la mà no dominant (la mà que no et va tant bé).
Quants tocs fas sense que caigui?
image.png image.png
b)      Ara agafau la raqueta, pala o paella i intentau fer el màxim de tocs per amunt sense que caigui. Com us ha anat?
image.png
Tot ho pots fer tot sol però, si després tens companyia, podeu fer pases.
Ara que ja podem anar a la platja pots aprofitar per jugar a pales, nedar, botar, córrer, el que sigui! A borinar!
No fa falta enviar vídeo, foto, comentari, però si ho vols fer, jo encantada! Ja saps on trobar-me!
Mónica

4 comentaris: