dilluns, 20 d’abril del 2020

Dilluns dia 20 d'abril



Bon dia!!! Com han anat les vacances?? Estic segura de què tot i no haver pogut sortir de casa vostra heu fet moltes coses. Ara toca tornar a la feina...

Avui per començar heu de fer una estona de lectura, ja ho sabeu, val més 15 minutets ben concentrats que no llegir una hora sense estar atents al que feim!!


En acabar heu d'agafar el vostre quadern de lectura. Avui començarem amb la unitat 9 Qui vol jugar a ...? Heu de llegir molt atentament la lectura de l'activitat 1 i després fer les activitats 2, 3, 4 i 5 (pàgines 44 i 45). Quan ho tingueu fet m'heu d'enviar una foto (per remind o mail) de les dues pàgines del quadern per jo poder-ho corregir. Teniu fins dimecres migdia per entregar aquesta feina.


Ara si voleu podeu descansar una estona i després seguim!!


Anem a continuar amb una feina de matemàtiques. Avui ens dedicarem a repassar les restes duent. En acabar l'activitat heu de pitjar damunt FINISH i enviar l'activitat al meu mail (toniamascaro@castelldesantaagueda.com)


Restes portant-ne, an interactive worksheet by laurabcn1982
liveworksheets.com
 
Vos deix també un parell d'activitats extres per jugar un poc.

POLIMINOS
MÉS POLIMINOS

Recordau que les vacances ja han acabat i que teniu fins dimecres migdia per entregar aquestes dues feines!! Fins demà!!

3 comentaris:

  1. hola som en Sergi ara faig els deures i despres fare una caseta amb en Pau i es papa ens ho passarem molt be.
    Vos vull veure prest a tots una forta abraçada

    ResponElimina
  2. BON DIAAA JO JA HE FET ES DEURES ARA HO ENVIARE SA FOTO,DESPRÉS DE ENVIAR-HO BARENARE I DESPRÉS LLEGIRE UN POC. ADEU!!! VOS ANYOR MOLT A TOTS UN BESO !!

    ResponElimina
  3. Hola soc n'Aran ja he fet es deures i ara lligire poesias de na Mar Benegas

    ResponElimina