dimecres, 1 d’abril del 2020

Dimecres dia 1 d'abril

Bon dia!! Començam el mes d'Abril i, sabeu què se celebra avui???
A Menorca el dia 1 d'abril se celebra el dia d'enganar. És una festa que també se celebra a Anglaterra, França, Itàlia, etc. A Menorca la tradició ve de l'època britànica, és a dir, de quan Menorca estava ocupada pels anglesos. A la resta d'Espanya aquesta festa es celebra dia 28 de desembre (día de los Santos Inocentes, li diuen).
Vos propòs que cada un de voltros penseu en una broma per fer avui. Si l'escriviu en aquest formulari jo després faré un recull de totes les bromes, vos les compartiré i riurem una estona. Què trobau??




Ara fareu una lectura en llengua castellana. Heu de llegir el conte que trobareu a l'enllaç: Una sopa especial i en acabar de llegir-lo fer les activitats de comprensió que vos proposen. Per fer les activitats haureu de clicar damunt els llapis que surt baix a la dreta.

 


Per acabar una proposta de educació física:  heu de fer un circuit amb el que tingueu per exemple, passar per davall una cadira, botar un petit obstacle, fer una tombessa o croqueta, fer un zig –zag entre bòtils o el que tingueu, rodolar per en terra…Si voleu, podeu cronometrar el que tardau. Ànim!!

Fins demà!!

5 comentaris:

  1. hola soc n´Aran joe lleigit es conte pero no me deixa fer les activitats

    UNA BESSADA A TOTS

    ResponElimina
  2. Hola soc na Lídia Tonia ara has rebut sa feineta?

    ResponElimina
  3. Hola Tonia ja he llegit el conte i he fet les activitats. Feliç dia d'enganar.

    ResponElimina
  4. hola soc n Abril Tonia as rebut sa faineta ??

    ResponElimina