dilluns, 6 d’abril del 2020

Dilluns dia 6 d'abril

Bon dia!!! Com ha anat el cap de setmana??? Esper que tots i totes estigueu bé.
Anem per feina.
Per començar heu de llegir una estoneta, ja sabeu que és molt important no deixar aquesta rutina.

En acabar, ja que és dilluns, fareu el Diari de cap de Setmana, però aquesta setmana serà diferent. L'heu d'escriure en català i en lloc d'explicar el que heu fet aquest cap de setmana, m'heu d'explicar el que us hauria agradat fer si haguéssiu pogut sortir de casa.  Ho podeu fer en una llibreta o amb l'ordinador i me'l compartiu pel DRIVE (n'hi ha que ja ho feis i així va molt bé). Recordau la meva adreça de mail toniamascaro@castelldesantaagueda.com.
A l'hora d'escriure recordau: ús de majúscules, ús de punts i comes, rr, apòstrofs, ...És molt important revisar el vostre escrit abans de donar-lo per acabat.

Ara podeu aprofitar per berenar i descansar una estona.

Per acabar vos demanaré que resolgueu aquests problemes de matemàtiques. Recordau que heu de llegir molt bé el problema, escriure les dades i subratllar la pregunta. Després l'heu de resoldre i escriure la solució. Recordau que vos podeu ajudar amb un dibuix o un esquema. Ànim!! Podeu fer els problemes en una llibreta i m'ho podeu enviar per mail a toniamascaro@castelldesantaagueda.com



Fins demà!!

2 comentaris: