diumenge, 29 de març del 2020

Dilluns 30 de març

Bon dia!! Començam una setmana nova!!!

Avui ja que som dilluns m'agradaria que en una llibreta, full, amb ordinador o amb llapis, el que vulgueu, escrigueu què heu fet aquest cap de setmana. Ho heu de fer en CASTELLÀ i recordau algunes cosetes:
  • Heu d'escriure mínim 8 retxes.
  • Si ho feis amb llapis vigilau la vostra lletra, feis-la clara i llegible.
  • Vigilau les PARAULES CLAU, aquelles que se repeteixen cada setmana: SÁBADO, DOMINGO, EL FIN DE SEMANA, AYER, HE HECHO, HICE, HERMANO/A, ...
  • Recordau també l'ús de les MAJÚSCULES: a principi d'una frase, després de punt i en noms propis.
  • En acabar si voleu podeu fer un dibuix que il·lustri el que heu escrit.

Si ho feis amb un ordinador, podeu emprar el DRIVE i me compartiu el vostre escrit, així jo el podré corregir i voltros ho podreu veure. Sinó m'enviau una foto o per mail.

Després de descansar i berenar vos deman que faceu aquesta comprensió lectora. Heu de llegir molt bé el text, dues o tres vegades si fa falta. M'agradaria que aquesta activitat la faceu sols, sense ajuda dels pares o mares. NO ÉS CAP CONTROL NI EXAMEN, PERÒ AL FINAL VOS SORTIRÀ UNA NOTA I AIXÍ SABREU SI HO HEU FET BÉ. La nota màxima és un 7 i la mínima un 0.
Som-hi!!  
Teniu fins dimecres per entregar-me aquestes dues feines.

https://author.weeras.com/ebook/html5/?content=142298Per acabar vos propòs una activitat de MATEMÀTIQUES. És un joc per repassar les MULTIPLICACIONS. Hi podeu jugar amb els pares o germans. Primer mirau el vídeo i després ja podeu jugar!!! Heu d'anar al vídeo de El repte de la multiplicació: vídeo i joc de cartes.
Fins demà polits!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada