dijous, 21 de maig del 2020

Dijous dia 21 de maig

Bon dia!!
Començarem el matí amb una feina del quadern de llengua catalana. Començam una unitat nova "Festival de cinema". A la pàgina 52 trobareu un cartell en el qual s'anuncia un festival de cinema infantil. L'heu de llegir amb molta atenció i fer les activitats proposades a la pàgina 53. Ànim!!!

Continuarem amb una feina de vocabulari de llengua castellana. Primer, però, heu de tornar a llegir la lectura "Las lágrimas de san Lorenzo". Després anau a la pàgina 81, per fer la primera activitat necessitareu un diccionari de llengua castellana. Si no en teniu ho podeu cercar a internet. L'activitat 6 consisteix en completar les frases utilitzant les paraules anteriors.

Avui també farem una feina de matemàtiques. A la pàgina 88 vos plantegen quatre problemes que heu de resoldre. Per cert, a l'enunciat de l'exercici 1 veureu que hi ha una falta d'ortografia. A veure qui la troba!!!!

FEINA DE MÚSICA

Teniu fins dia 28 de maig per fer-ho!

https://forms.gle/AA26JC7uq3DFf7Yr7

Fins demà!!!

3 comentaris:

  1. No me deixe entrar en es primer video den ber

    ResponElimina
  2. Hola, som n’Erica i a jo tampoc me deixa entrar a n’es video d’en Bep

    ResponElimina
  3. Som en Sergi, jo tampoc he pogut obrir s'enllaç de sa pagina 39 de música, he provat de copiar enllaç i tampoc va bé. He fet tots les altres preguntes de musica menos aquesta.

    ResponElimina