dimecres, 13 de maig del 2020

Dimecres dia 13 de maig

Bon dia! Com esteis?
Avui començarem fent un repàs de les descripcions i ja sabeu que per fer descripcions empram adjectius!!
Heu de pitjar en el següent enllaç i fer les activitats que vos proposen: Repasamos los adjetivos.

Seguirem amb una feina de matemàtiques. Heu d'anar a l'activitat 4 "Mesurem longituds". Repassarem les mesures de longitud, el metre i el centímetre. És mooolt fàcil! Després qui vulgui també pot fer l'activitat del perímetre (el perímetre és la suma de tots els costats d'una superfície). No fa falta que envieu cap foto ni res, tan sols heu de fer-ho!

Després podeu agafar sis objectes de casa vostra i mesurar-los amb un regle o amb una cinta mètrica, per exemple: una taula, la nevera, un llit, etc.

FEINA D'EDUCACIÓ FÍSICA
   
 OCA (ESTEIS EN FORMA?)

Us adjunt una oca, més xula que la que jo vaig fer, per a què jugueu o tots sols o millor amb la família. Si no podeu imprimir, no passeu pena, podeu emprar el tauler que teniu a casa o en feis un en un paper, basta posar els nombres i us anau mirant les proves.
Convé que, abans de jugar, primer mireu i practiqueu un poc tots els exercicis, estareu cruixits abans de començar! Jajaja…Anau alerta en fer-vos mal, feis els moviments, postures o exercicis a poc a poc, si fan mal, aturau-vos i si no ho sabeu fer, voltros mateixos podeu canviar les proves.

Endavant! A borinar un poc! Pots fer un petit comentari de com ha anat el joc de l’oca.

Fins demà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada