dilluns, 25 de maig del 2020

Dilluns dia 25 de maig

Bon dia!!! Començam la darrera setmana del mes de maig!!

Avui començarem amb el nostre diari de cap de setmana. Aquesta setmana el fareu en CASTELLÀ. Pensau bé el que voleu escriure, no frisseu i repassau molt bé el vostre escrit. Aquí teniu una plantilla que vos pot ajudar. Revisau bé el que heu escrit abans d'enviar-m'ho.

Seguirem amb un repàs de sinònims i antònims en llengua catalana. Seguiu aquest enllaç. Heu d'anar a la unitat 4 ELS SINÒNIMS I ELS ANTÒNIMS.
Hi ha dues activitats diferents. La primera servirà per repassar els sinònims i la segona els antònims. Després heu de fer aquesta activitat:

Sinònims i antònims, una ficha interactiva de Toniamascaro
liveworksheets.com



Per acabar el dia farem un petit repàs de càlcul matemàtic. Aquí teniu unes quantes multiplicacions que heu de copiar en una llibreta o full i resoldre. 

FEINA D'EDUCACIÓ FÍSICA

ACTIVITATS  DEL 25 AL 29 DE MAIG
Hola!
Esper que tot bé, encara que ja es nota el cansanci, no? Venga, ànim!
1.       Joc de peus!
Aquí tens un enllaç per millorar la coordinació i agilitat dels peus! Només fa falta que marquis un quadrat en terra, pots ser una rajola, o ho pots marcar amb xoc… com a voltros us vagi bé i a borinar! Aconseguireu fer tots els exercicis? Ja em contareu!
2.       Salt en família o tot sol!
Aprofita a casa o quan surtis pel carrer o quan facis una excursió amb la família per fer bots de diferents tipus, de diferents altures (sense fer-te mal)… i quan hagis practicat, fer que et facin una foto on tu, si surts tot sol, o amb el teu germà o germana o tota la family tingueu els peus a l’aire.
Si no vols que et vegin la cara, la podeu fer d’esquenes o només de cames per avall. La foto pot ser molt original i divertida, us atreviu? L’únic requisit és que tots els que surten a la foto tenguin els peus a l’aire.
Podeu enviar un petit vídeo mentre fas l’activitat 1 i/o comentari de com ha anat o la foto on no tocau en terra. Pots triar una de les dues opcions i m’ho enviau a monicamillan@castelldesantaagueda.com
Recordau intentar borinar el màxim de temps possible!
Una besada,
Mónica Millán

Fins demà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada