dilluns, 18 de maig del 2020

Dilluns dia 18 de maig

Bon dia!!! Començam una nova setmana del mes de maig!!
Anau llegint una estona cada dia? Pensau que és molt important i no me cansaré de recordar-ho!!!

Començarem la setmana amb el DIARI DE CAP DE SETMANA EN CATALÀ. Abans de començar a escriure vull que mireu aquest document. No és necessari imprimir, tan sols ho heu de tenir en compte: CORRECCIÓ ESCRIT CATALÀ.
Ja sabeu que podeu fer el vostre escrit en un document DRIVE o en una llibreta, el que vos vagi millor. Repassau molt bé el que heu escrit abans d'enviar-m'ho.

Seguirem amb una comprensió oral de castellà. escoltau amb molta atenció aquest audio, millor si l'escoltau dues vegades abans de fer la comprensió. Després contestau les preguntes que trobareu al quadern de CLOE a la pàgina 77. Llegiu molt bé cada pregunta i les seves respostes!!!

Per acabar fareu una activitat de matemàtiques del quadern DECA. A la pàgina 76 hi ha alguns textos sense acabar i els heu de completar per convertir-los en problemes. En alguns casos haureu d'afegir algunes dades i també pensar una pregunta o a partir d'una pregunta inventar el problema sencer.

FEINA D'EDUCACIÓ FÍSICA


Aquesta setmana us propos dos reptes totalment diferents. Per a avui:


1. LLançaments de precisió:


Necessitaràs una pilota, però també et pot anar molt bé agafar uns calcetins grossos i fer una bolla i uns gots de plàstic o rotllos de paper higiènic.

Has de fer una torre o piràmide amb els gots, els rotllos o el que tenguis (la pots posar en terra o damunt una taula) i has d’intentar tirar-la fent llançaments des de diferents distàncies, primer d’aprop i després d’enfora.

Primer ho podem fer llançant amb la mà i després amb els peus, els futboleros ho tindreu més fàcil!

Tens punteria?


No fa falta enviar cap vídeo ni foto però, si voleu, podeu fer un petit comentari (si ho heu aconseguit o no, si ha estat fàcil o difícil, si us ha agradat o no, el que volgueu…).

Quan aneu a passejar, aprofitau per córrer, botar, anar en velo, xutar…


Salut

Mónica
Res més per avui, fins demà!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada