divendres, 22 de maig del 2020

Divendres dia 22 de maig

Bon dia!!!! Una altra setmana acabada!!! Recordau que aquest cap de setmana a Ferreries es celebra "Ferreries Floreix" i voltros podeu contribuir decorant els  balcons, terrasses, façanes de casa vostra amb flors o ramells naturals, però també amb altres que hagiu creat voltros!

Començam amb el quadern de lectura de llengua catalana. Seguim amb el tema de les pel·lícules. Sabeu que significa la paraula sinopsi? Una sinopsi és un resum de l'argument d'un llibre o d'una pel·lícula, i ens serveix per saber de què tracta, quins són els seus protagonistes, etc. Avui fareu les pàgines 54 i 55 que tracten sobre sinopsis.

Continuarem amb llengua castellana. Avui farem un repàs de les síl·labes tòniques. Anem a recordar primer què és una síl·laba tònica i després fareu dues activitats.





Sílabas



Avui vos propòs una activitat d'educació artística un poc diferent. Les autoritats sanitàries recomanen l’ús de mascaretes, sobretot a llocs públics o quan no se pot mantenir una adequada distància de seguretat.
Voleu dissenyar la vostra pròpia mascareta? En aquest enllaç trobareu una mascareta que podeu descarregar i decorar al vostre gust.

Per acabar aquesta setmana vos deix una cançó d'un grup (Antònia Font) que també m'agrada bastant. La cançó de titula "Alegria". A veure si vos agrada!!!



Bon cap de setmana!!


3 comentaris:

  1. hola a tots i a totes ja he fet els deure i ara mirava sa canço de alegria de na Antonia Font i m'ha agradat molt som en Segi

    ResponElimina
  2. tonia peró com feim lo de sa masquareta?? ho imprimim i decoram o com

    ResponElimina
  3. La podeu imprimir i pintar o fer-ne una voltros! És una activitat voluntària, no és obligatori fer-la ni enviar foto!

    ResponElimina